احتمال تخریب ناخواسته یا آسیبدیدگی سازههای مجاور در اثر پیشروی عملیات، بهویژه هنگام تخریب طبقات فوقانی.
خطرات مرتبط با تخریب ساختمان به سه دسته اصلی تقسیم میشوند:
این روش هزینه تخریب ساختمان را کاهش میدهد و امکان بازیاف مصالح را فراهم میکند، اما از طرف دیگر احتمال خطای انسانی و خسارات ناشی از آن وجود دارد، برای ساختمانهای نوساز و چندطبقه مناسب نیست، و بسیار کند است.
به این ترتیب میتوان گفت اصلیترین عوامل موثر بر هزینه تخریب دیوار و بنا عبارتاند از:
روش تخریب ساختمان از مهم ترین عوامل موثر بر هزینه تخریب ساختمان می باشد.
در مورد ساختمانهایی که در اثر سیل، آتشسوزی، زلزله و … آسیب دیدهاند، قبل از تخریب، به منظور جلوگیری از ریزش و خرابی ناگهانی، مهار و شمعبندی کافی در قسمتهای لازم انجام میشود.
الف – ساختمان بنایی با دیوار باربر : در این نوع سیستم سازه ای ابتدا سقف ساختمان از بالاترین طبقه شروع به تخریب میشود سپس نوبت دیوارها خواهد بود. همچنین در حین تخریب باید حتماً تخریب ساختمان از شمع استفاده شود.
طبیعی است که هزینه تخریب ساختمان کلنگی و فرسوده در مقایسه با ساختمان نوساز و محکم کمتر است. هر چه ساختمان بافت فرسودهتری داشته باشد، تخریب آن راحتتر انجام میشود.
تخریب به سه روش دستی، ماشینی و تخریب با استفاده از مواد منفجره صورت میگیرد. انتخاب روش مناسب به عوامل مختلفی مانند نوع ساختمان، ابعاد آن، موقعیت مکانی و قوانین محلی بستگی دارد. تخریب ساختمان نیازمند رعایت نکات ایمنی و اخذ مجوزهای لازم است.
اگر بخواهیم شما را با نکات اجرایی و اصول تخریب ساختمان آشنا کنیم باید گفت که در وهله اول اخذ مجوزهای لازم برای تخریب ساختمان ضروری است.
به موقعیت پروژه از زاویه دیگری هم میتوان نگاه کرد. از این نظر که قیمت هر متر تخریب ساختمان در هرشهر میتواند با شهر دیگر متفاوت باشد.
با افزایش متراژ، هزینه تخریب ساختمان افزایش می یابد. با افزایش تعداد طبقات نیز قیمت تخریب ساختمان بیشتر خواهد شد.
ابعاد و متراژ سازه تعیین کننده قیمت تخریب ساختمان فرسوده است.
در مرحله بعدی باید تمام تجهیزات و لوازم داخل ساختمان را تخلیه کنید.
Comments on “The Fact About هزینه تخریب ساختمان That No One Is Suggesting”